Jump to content


Photo
- - - - -

preset missions editing


  • Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 jollyjack

jollyjack
  • Member
  • Posts: 26

Posted 21 February 2020 - 20:37

Hi ...  a Q:

 

Is there a way to load the factory preset missions in to the mission editor?

F.I i'd like to add some targets to 02 sub hunting with a Felixtowe ...

With IL2 you can load the _gen.mission from the ..../data/missions root folder it seems, but not for RoF ??

 

Added: I found it; extract the missions gpt file ...open the msbin file

Attached Files


  • 0

#2 Gooseh

Gooseh
  • Posts: 1673

Posted 21 February 2020 - 22:43

Shit dude, give us a chance! Mind you, I couldn't have helped...but still..

S!
  • 1

Spammers are not my thing...except for the one with the massive k******s. I was impressed with that one.


#3 jollyjack

jollyjack
  • Member
  • Posts: 26

Posted 22 February 2020 - 14:27

ps, got that roland cii yet, just bought it, a good one ...


  • 0

#4 Gooseh

Gooseh
  • Posts: 1673

Posted 22 February 2020 - 18:00

Get yourself over here and grab some nice skins for it..

https://riseofflight...e-4#entry709190
  • 1

Spammers are not my thing...except for the one with the massive k******s. I was impressed with that one.


#5 gareth2

gareth2
  • Posts: 9

Posted 23 February 2020 - 14:10

I would love to know where to find those files


  • 0

#6 jollyjack

jollyjack
  • Member
  • Posts: 26

Posted 24 February 2020 - 04:26

click there and scroll down for the links ...


  • 0

#7 gareth2

gareth2
  • Posts: 9

Posted 24 February 2020 - 16:41

OK, now I am confused.

Click where? 


  • 0

#8 Gooseh

Gooseh
  • Posts: 1673

Posted 24 February 2020 - 17:00

What files are you after Gareth?
  • 0

Spammers are not my thing...except for the one with the massive k******s. I was impressed with that one.


#9 gareth2

gareth2
  • Posts: 9

Posted 24 February 2020 - 17:19

What I would like to do is , via the mission editor, change the skins of aircraft within the preset missions ( scenarios in game ).

Is this possible?


  • 0

#10 Gooseh

Gooseh
  • Posts: 1673

Posted 24 February 2020 - 17:37

Can't answer that for you, but I don't blame you!

 

jollyjack evidently knows how to get in there and start messing around, perhaps if he spots this (or you could PM him and ask how it's done) he could explain in detail?

 

I would imagine if the files are editable in the mission editor, as he says, then all parts of the mission should be editable...? 

 

S!


  • 0

Spammers are not my thing...except for the one with the massive k******s. I was impressed with that one.


#11 JimTM

JimTM
  • Posts: 136
  • LocationCanada

Posted 26 February 2020 - 14:58

OK, now I am confused.

Click where? 

 

The /data folder for the game?


  • 0

Intel i7-3770K 3.50GHz water cooled, ASUS GTX 1080 8GB VRAM, 16GB DDR3-1600, Win 7 on SSD, 3x24" monitors (5923x1080 bezel corrected), CH Fighterstick and Quadrant, MFG Crosswind rudder pedals, TrackIR 5



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users