Jump to content


Photo
- - - - -

Inability to take Screenshots (resolved)


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 J2_PikeStance

J2_PikeStance
  • Member
  • Posts: 233
  • LocationJilin, China

Posted 10 January 2018 - 19:24

I have been trying to take a screenshot, but each time I press the button I receive a "windows error" sound instead. 

Before you ask, I am using the "prt sc" key. 


  • 0

comic3_signature2018.png

 


#2 J2_PikeStance

J2_PikeStance
  • Member
  • Posts: 233
  • LocationJilin, China

Posted 11 January 2018 - 09:15

Never mind.

I was looking in a folder that was created when I downloaded skins when I was using steam version. 

The primary folder is 1C-777, not Rise of Flight. 


  • 0

comic3_signature2018.png

 


#3 J2_Adam

J2_Adam
  • Posts: 2453
  • LocationVancouver, BC

Posted 11 January 2018 - 09:53

Pike, I just use Fraps. 


  • 0

#4 J2_PikeStance

J2_PikeStance
  • Member
  • Posts: 233
  • LocationJilin, China

Posted 11 January 2018 - 12:37

I will give it a try! 

Thanks!


  • 0

comic3_signature2018.png

 


#5 J2_Bidu

J2_Bidu
  • Posts: 1368

Posted 11 January 2018 - 13:18

I use MSI Afterburner.
  • 0

#6 Panthercules

Panthercules
  • Moderator
  • Posts: 16481

Posted 12 January 2018 - 02:39

I have been trying to take a screenshot, but each time I press the button I receive a "windows error" sound instead. 

Before you ask, I am using the "prt sc" key. 

 

As it seems you have discovered, that sound is not the Windows error sound, as such - it's just the sound the game uses to confirm that you have taken a screenshot. 


  • 0

New "Useful Materials" page now available: http://riseofflight....ks/#entry628960
Useful Skinning-related Info:  http://riseofflight....g-related-info/  
Spammers banned while still online: RoF SPAM killer markings 66.jpg



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users