Jump to content


Photo
- - - - -

Rof.exe has stopped working


  • Please log in to reply
9 replies to this topic

#1 gwere

gwere
  • Member
  • Posts: 2

Posted 25 December 2017 - 21:43

I have this problem after  AMD 17.12 driver installation, every start there is an error message after a few of seconds. Driver problem or something different? Is was working with AMD previous driver...

 

 

 


  • 0

#2 mitragliatore71

mitragliatore71
  • Member
  • Posts: 78
  • LocationItaly

Posted 26 December 2017 - 10:35

Hello

I have the same problem!!
I uninstalled Now! I try to reinstall everything again.
he asks me to insert a record I do not have...
I'm furious...
I have 10 demons in the body
HELP HELP :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:  :icon_mad:

  • 0

#3 Dutch2

Dutch2
  • Posts: 4372

Posted 26 December 2017 - 10:49


@gwere
Delete the AMD driver complete.
restart PC
Let MS update install the AMD driver, so you will have the AMD drivers that is bugfree.
  • 0
If I wrote something in this forum that is hurting or abuse a member, organisation or country? Let me know by pm for the corrections, please do not react back by bashing/trolling/flaming or other personal attacks!

Yep I’m an 2009 Rof pre-order buyer and one of the few that did buy the Sikorsky game.

#4 mitragliatore71

mitragliatore71
  • Member
  • Posts: 78
  • LocationItaly

Posted 26 December 2017 - 11:04

Too late I'm downloading the zipped file..

:icon_e_deadman:

he changed his name, now he is called :cdn.il2sturmovik.net/ROF/ROF_ue.zip


  • 0

#5 mitragliatore71

mitragliatore71
  • Member
  • Posts: 78
  • LocationItaly

Posted 26 December 2017 - 11:37

Thank you so much Dutch2

 I solved :icon_e_salute:  :icon_e_smile:


  • 0

#6 Plank

Plank
  • Posts: 2835
  • LocationNew Zealand.

Posted 26 December 2017 - 14:21

Ah. This problem. 

 

Test your new Radeon driver!

 

I use this one:

 

non-whql-win7-64bit-radeon-software-crimson-relive-17.2.1-feb10

 

The NEW one does not work. So I rolled back to the one above.

 

I have HD7850 card and it worked fine... then update to the NEWEST driver and it stopped working with RoF.

 

Who knows....

 

try here...

 

http://www.guru3d.co...ista-win-7.html

 

I may try newer drivers.... one day... but I know this one works!

 

Salute!

 

Planky.


  • 0

-

Captured again!

 


#7 gwere

gwere
  • Member
  • Posts: 2

Posted 26 December 2017 - 22:21

Thank you so much Dutch2!! It works!!! G R A Z I E  from  the sky of Italy!!!


  • 0

#8 Wykletypl

Wykletypl
  • Posts: 539

Posted 31 December 2017 - 14:55

This happens to me, too. But usually the reason is picking up too big Screen Resolution. After choosing the right ones, it works fine.


  • 0

#9 jpgevry

jpgevry
  • Member
  • Posts: 1

Posted 31 December 2017 - 15:28

rof.exe has stopped working for me  too.Is it Radeon? Is it Windows 10? Is it my antivirus? I don't know. Been trying to clean the junk in my strarting programs.Still don't work!!!!!!!!!!!! Can't play........RRRRRRRR!


  • 0

#10 Dutch2

Dutch2
  • Posts: 4372

Posted 31 December 2017 - 16:41

rof.exe has stopped working for me  too.Is it Radeon? Is it Windows 10? Is it my antivirus? I don't know. Been trying to clean the junk in my strarting programs.Still don't work!!!!!!!!!!!! Can't play........RRRRRRRR!


Radeon, read my earlier posting.
Windows 10 is not the problem
Antivirus: can be disabled

Is het a weak PC system, running on a laptop/notebook?
  • 0
If I wrote something in this forum that is hurting or abuse a member, organisation or country? Let me know by pm for the corrections, please do not react back by bashing/trolling/flaming or other personal attacks!

Yep I’m an 2009 Rof pre-order buyer and one of the few that did buy the Sikorsky game.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users