Jump to content


Photo
- - - - -

Updated: Service Maintenance: March 3rd


  • Please log in to reply
111 replies to this topic

#81 captgeo

captgeo
  • Posts: 67
  • LocationOntario,Canada

Posted 05 March 2014 - 00:40

Thanks Jason, great new's

Keep up the great work you guy's do
  • 0

#82 John_Harkness

John_Harkness
  • Posts: 22

Posted 05 March 2014 - 02:11

The Lack of career right now is highly inconvenient, glad to hear that you are working on it!
  • 0

#83 Jason_Williams

Jason_Williams
  • Producer
  • Posts: 3467
  • LocationLas Vegas, NV USA

Posted 05 March 2014 - 04:21

You can always try Pat Wilson's Campaign Generator as a back up to ours. It's really good.

Jason
  • 0

#84 SeaW0lf

SeaW0lf
  • Posts: 2411
  • LocationRio de Janeiro - Brazil

Posted 05 March 2014 - 05:50

Good work. Very stable connection here in South America (with the master server and with the servers in general), which wasn't happening in the recent weeks.

So far so breeze.
  • 0
"There will be honor enough for us all."

#85 lef64

lef64
  • Posts: 285

Posted 05 March 2014 - 08:33

Career mode not yet working.
I'll keep trying it during the day…..
Hope to get it back soon
  • 0

#86 Rassmussen

Rassmussen
  • Posts: 3

Posted 05 March 2014 - 16:14

Hello,
the career mode works again but all played careers and Scores are no longer displayed.
The awards are still available.
I hope that my completed and ongoing careers are soon available.
  • 0

#87 lef64

lef64
  • Posts: 285

Posted 05 March 2014 - 17:06

Hello,

Career working for me.
I just genereted a new one; cannot say about ongoing ones.
  • 0

#88 Jason_Williams

Jason_Williams
  • Producer
  • Posts: 3467
  • LocationLas Vegas, NV USA

Posted 05 March 2014 - 17:47

Everyone,

We have restored the Career mode. Our initial tests indicate everything is working ok now. Please check your Careers and see if anything has been deleted or changed.

Jason
  • 0

#89 Trooper117

Trooper117
  • Posts: 3410

Posted 05 March 2014 - 18:13

Thank you…
  • 0

#90 Thaatu

Thaatu
  • Posts: 740

Posted 05 March 2014 - 19:06

Everything seems to be in order. The only thing that indicates there ever was anything wrong is that the missions of the current day are "cancelled". The next day successfully generates new missions.
  • 0

#91 J2_Trupobaw

J2_Trupobaw
  • Moderator
  • Posts: 4149
  • LocationKraków / Poland

Posted 05 March 2014 - 21:09

Everything in Career seems to be working all-right. Thanks!
  • 0

Forum moderator.

Deputy Staffelführer, Jasta 2 ''Boelcke'' http://jasta2.org

“Now now,” Akua chided. “Personal attacks are the mark of failed argument. If you’ve no counterpoint to offer, such flailing only serves to shed further light on your incompetence.”


#92 rummsfeld

rummsfeld
  • Posts: 7

Posted 05 March 2014 - 21:41

ok, today i was able to update, but still no connection to the server, no login into the game, no offline login
  • 0

#93 DerAck

DerAck
  • Posts: 192
  • LocationRhinebeck, NY - USA

Posted 05 March 2014 - 22:15

Alles in Ordnung - Everything in order in beautiful, and still very much frigid and snow
covered Rhinebeck, NY. - GMT-5

Vielen Dank
  • 0

The Only Easy Day Was Yesterday


#94 lef64

lef64
  • Posts: 285

Posted 05 March 2014 - 22:18

Generated my first career and played 3 missions.
No troubles as far as I know.

Many thanks to support team.
  • 0

#95 rummsfeld

rummsfeld
  • Posts: 7

Posted 06 March 2014 - 17:12

why have I no connection to the Server????? Everything worked fine until this "Service maintenance".
  • 0

#96 Hemo

Hemo
  • Posts: 62

Posted 07 March 2014 - 02:37

Nothing good happening here. Although I can log on online, I have lost all missions (Fly Now, scenarios,etc.)and all B-campaign data. I can see only the left half of two B-campaigns on screen (I believe I had five going). I was able to bring up a quick-combat mission, but could not modify my aircraft (select any skins or change modifications). I hope work is still in progress on this! Any advice appreciated.

Hemo
  • 0

#97 Jason_Williams

Jason_Williams
  • Producer
  • Posts: 3467
  • LocationLas Vegas, NV USA

Posted 07 March 2014 - 05:52

Hemo,

What you describe has nothing to do with the server.

Jason
  • 0

#98 Panthercules

Panthercules
  • Moderator
  • Posts: 16179

Posted 07 March 2014 - 06:33

Hemo - have you done a "recovery" lately? Sounds like it would be a good idea.

Also, make sure you're not running with an old/outdated copy of the RoF/PWCG GUI mod installed - that can really mess up your screens and stuff in game.
  • 0

New "Useful Materials" page now available: http://riseofflight....ks/#entry628960
Useful Skinning-related Info:  http://riseofflight....g-related-info/  
Spammers banned while still online:


#99 Hemo

Hemo
  • Posts: 62

Posted 07 March 2014 - 16:12

Thanks, Panthercules, I did a recovery, also disabled mods, disabled FlightFX, disabled all mods from my JSGME folder, all to no avail. There are still big chunks of text which do not load, big areas of graphic windows (such as career list, available planes in QC)which are half missing (right half usually cut off), and other numerous glitches. I suppose my next step would be to uninstall/reintall, which of course I'd rather avoid. If anyone has a rescue for me, please let me know before I dump everything!

Hemo
  • 0

#100 =HillBilly=

=HillBilly=
  • Posts: 5605
  • LocationSouthern Ozark Mountains

Posted 07 March 2014 - 16:22

Before you dump/re install check you resolution setting,it should match native resolution of your monitor.
You might also hit auto config button on your monitor.
  • 0

     So Long, and Thanks for All the Fish

 
 


#101 rummsfeld

rummsfeld
  • Posts: 7

Posted 07 March 2014 - 17:26

I would be also glad if someone of the developers would answer to my problem. Since the "service maintenance" I am not able to login. Update works, but "no connection to server". Offline login is also impossible. Have I to change network setups? My firewall is NOT the Problem.
  • 0

#102 geurt

geurt
  • Posts: 2

Posted 07 March 2014 - 19:39

Jason if I try to update he says that there were no updates made and i still can't acces my career it says that the career's list can't be loaded.
some help would be appreciated.
greetings.
  • 0

#103 Hemo

Hemo
  • Posts: 62

Posted 07 March 2014 - 21:04

Well, I had a busy couple of hours uninstalling and reinstalling ROF, only to find the same glitches I described before. Finally, after putting on my thinking cap, I remembered I had changed some of my nVidea settings a couple of days ago for a different program. After restoring defaults, everything is working fine again. Arrgh.

Hemo
  • 0

#104 rummsfeld

rummsfeld
  • Posts: 7

Posted 07 April 2014 - 19:45

i reinstalled all, downloaded all updates, and still no connection. I want my money back!!!!!
  • 0

#105 Doublett

Doublett
  • Posts: 8

Posted 08 April 2014 - 14:21

Not abel to open career mode after service maintenance on March 3rd. I recieve error #23 processor error. Any ideas ?
  • 0

#106 =HillBilly=

=HillBilly=
  • Posts: 5605
  • LocationSouthern Ozark Mountains

Posted 08 April 2014 - 14:34

rummsfeld, Have you tried resetting your router, some times the DNS forgets web address like ROF, and other web pages.Resetting the router might fix it.
  • 0

     So Long, and Thanks for All the Fish

 
 


#107 Trotsky

Trotsky
  • Posts: 23

Posted 08 April 2014 - 17:11

Not abel to open career mode. It says career´s list can´t be found.
  • 0

#108 MiG-59

MiG-59
  • Posts: 1

Posted 08 April 2014 - 17:55

Same here. Yesterday it worked without problems. Now: "career's list can't be found".
Help would be appreciated.

Greetings,
Michael
  • 0

#109 Drache2342

Drache2342
  • Posts: 4

Posted 08 April 2014 - 21:38

Yep, same here as well, was working fine yesterday and now I'm getting that same "careers list can't be found" error message.
  • 0

#110 CharlesDeRose

CharlesDeRose
  • Posts: 19

Posted 09 April 2014 - 03:11

yes, it's the same thing for me. it doesn't work this morning
  • 0

"Je surmonterai"


#111 Ztenis

Ztenis
  • Posts: 123

Posted 09 April 2014 - 14:41

My little problem with the career list riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=353&t=41164 seems to be fixed, thank you! :S!:
  • 0

#112 rummsfeld

rummsfeld
  • Posts: 7

Posted 12 April 2014 - 16:57

@ =NFF=HillBilly thank you for your response!! the first time someone tries to help me in this forum. Unfortunately i cant reset the router, because i share the web access with others. Besides, the game update function works, but no login into the game.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users