Jump to content


Photo
- - - - -

The Fantasy Island Map (by DiFiS)


  • Please log in to reply
228 replies to this topic

#1 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 14 December 2012 - 12:32

27/03/2013
The map was included in update 1.30.


Old post before.
You may know that developers are very busy with getting Channel map ready for upcoming release and thus don’t have time to test and prepare my new map for public access. So instead, I offer it for anybody to download and install manually right now.
The map was created with the help of DogEater (GUI map) and AnKor (tools, instructions and Quick Mission support).

The catch here is that RoF has protection system which requires any new map to be bought via store to be playable. Even if the map is free it still must be activated for each user’s account to be playable.
So, if you don’t want to wait and want to fly it now, send me a PM with your RoF account’s login (no password is needed :) ) and in a week I will make a list and send it to devs to activate map access.
not actualy now/ Map activated for ALL!

In return I expect to receive feedback regarding issues and bugs or specific (and realistic!) ideas for improvements.
This map is going to be released for free, so keep your expectations and suggestions realistic.

http://riseofflight....e=view&id=37266" onclick="window.open(this.href);return false;">download/file.php?mode=view&id=37266
http://riseofflight....e=view&id=37265" onclick="window.open(this.href);return false;">download/file.php?mode=view&id=37265

Install to Rise of Flight directory.


Upd

Map opened to ALL!

Dear Friends,
The map FIS (Fantasy Island) is activated for everyone's access. Even for those who didn't send a PM to me.

However, the map is not preinstalled with the game and you have to download it manually with the link provided above.
The good news is that in this case I will be able to improve the map anytime and provide updates without the need for "mods on" mode.
The bad news, and that's why it wasn't activated earlier is that the game can't show user-friendly error message when user connects to multiplayer server but doesn't have the map installed. The game will just hang in this case. So, if you are going to host a multiplayer server with this map you MUST mention the issue in the server description and provide a link to map download.


For those who already downloaded and installed the map – I updated the archive to make the map compatible with 1.029. Please download and install it again when it be ready

Upd.
Rebuld 1.29 is ready
DOWNLOAD

Upd.
Add multiplayer map and start official multiplayer server. Need reinsall map.
  • 0

#2 Laser

Laser
  • Posts: 1611

Posted 14 December 2012 - 12:38

PM sent, thanks for what looks like a wonderful map.
  • 0

#3 hq_Jorri

hq_Jorri
  • Posts: 14143

Posted 14 December 2012 - 12:40

Excellent!
  • 0

#4 AnKor85

AnKor85
  • Posts: 1002

Posted 14 December 2012 - 13:02

Just in case - you can already view the map in the mission editor after you install it.
It won't be flyable in game, but the editor doesn't require any special activation.
  • 0

#5 tvrtko

tvrtko
  • Posts: 745

Posted 14 December 2012 - 13:06

Downloading. :S!:
  • 0

#6 WW1EAF_Paf

WW1EAF_Paf
  • Tester
  • Posts: 1458

Posted 14 December 2012 - 13:09

Very nice move DiFis & congrats on your work here! :S!: (PM sent)
  • 0

#7 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 14 December 2012 - 13:10

Just in case - you can already view the map in the mission editor after you install it.
It won't be flyable in game, but the editor doesn't require any special activation.

All objects for Fantasy_map get from "\data\Template" folder.
  • 0

#8 catchov

catchov
  • Posts: 3986

Posted 14 December 2012 - 13:40

Image
  • 0

#9 Joker_BR

Joker_BR
  • Posts: 528

Posted 14 December 2012 - 13:57

I'm expecting you'll be adding your excellent clouds in it, also? :)
  • 0

#10 Avatar

Avatar
  • Posts: 888

Posted 14 December 2012 - 14:15

Good show! PM sent sir. :S!:
  • 0

ASUS Maximus VII, i7 4970K @ 4.8, GTX 970 SSC, 32GB G.Skill DDR 2133, Win 7 Pro, Track IR5, Warthog, CH Pro Pedals, CH Throttle Quadrant, 2 MFCDs, 32" Bravia & 2 19" Syncmaster monitors


#11 GOZR

GOZR
  • Posts: 562
  • LocationAshland, Oregon

Posted 14 December 2012 - 18:09

Great work :)
  • 0

#12 Silverback

Silverback
  • Posts: 120

Posted 14 December 2012 - 19:30

Man that's cool. Thanks :S!:
  • 0

#13 Bullets

Bullets
  • Posts: 780

Posted 14 December 2012 - 19:50

THANKS! SO MUCH :mrgreen: :S!:
  • 0

#14 TX-EcoDragon

TX-EcoDragon
  • Posts: 656

Posted 14 December 2012 - 20:18

Looks beautiful
  • 0

#15 Rivfader

Rivfader
  • Posts: 386

Posted 15 December 2012 - 00:40

Thanks Difis!!!
  • 0

#16 spitfire_billy

spitfire_billy
  • Posts: 17

Posted 15 December 2012 - 04:27

PM sent, thanks Difis!
  • 0

#17 MarcoRossolini

MarcoRossolini
  • Posts: 2991
  • LocationMelbourne, Australia

Posted 15 December 2012 - 22:46

Wow, downloaded it and having a look at the map on the viewer, it looks great. The map is particularly good all by itself. :)

Damned good show Difis!
  • 0

#18 Joker_BR

Joker_BR
  • Posts: 528

Posted 20 December 2012 - 14:30

Hi DiFiS, sent you a PM but got no answer. Are the map still available for testing?
Thanks
  • 0

#19 elephant

elephant
  • Posts: 1156

Posted 20 December 2012 - 14:56

You're not supposed to get an answer…
DiFiS will sent our Login info to 777 to get the map enabled for us. ;)
  • 0

#20 89

89
  • Posts: 593

Posted 20 December 2012 - 14:58

You're not supposed to get an answer…
DiFiS will sent our Login info to 777 to get the map enabled for us. ;)

Cheers for that Elephant! Sent my PM as well.
  • 0

#21 tvrtko

tvrtko
  • Posts: 745

Posted 20 December 2012 - 15:06

That's cool. But it would be really nice if
some1 let us know, once they activated.
I only have network at my work, so how
would I know that it's available ? :?
  • 0

#22 Joker_BR

Joker_BR
  • Posts: 528

Posted 20 December 2012 - 18:54

You're not supposed to get an answer…
DiFiS will sent our Login info to 777 to get the map enabled for us. ;)
Thanks for clarifying, Elephant.
:S!:
  • 0

#23 Blade_meister

Blade_meister
  • Posts: 1356

Posted 25 December 2012 - 01:52

ummm , how do I open it in the ME?

S! Blade<><
  • 0

#24 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 25 December 2012 - 14:43

Map opened to ALL!

Dear Friends,
The map FIS (Fantasy Island) is activated for everyone's access. Even for those who didn't send a PM to me.

However, the map is not preinstalled with the game and you have to download it manually with the link provided above.
The good news is that in this case I will be able to improve the map anytime and provide updates without the need for "mods on" mode.
The bad news, and that's why it wasn't activated earlier is that the game can't show user-friendly error message when user connects to multiplayer server but doesn't have the map installed. The game will just hang in this case. So, if you are going to host a multiplayer server with this map you MUST mention the issue in the server description and provide a link to map download.


For those who already downloaded and installed the map – I updated the archive to make the map compatible with 1.029. Please download and install it again when it be ready
  • 0

#25 89

89
  • Posts: 593

Posted 25 December 2012 - 14:49

Spasibo! :)
  • 0

#26 Bullets

Bullets
  • Posts: 780

Posted 25 December 2012 - 15:24

Thanks very much!! Now to decided which new map to fly first when I get back to my computer :x :xx: :mrgreen:
  • 0

#27 hq_Jorri

hq_Jorri
  • Posts: 14143

Posted 25 December 2012 - 15:26

Thank you, DiFiS! Now I have even more to look forward to when I get home!
  • 0

#28 SYN_Vander

SYN_Vander
  • Tester
  • Posts: 4709

Posted 25 December 2012 - 15:35

Good news! More stuff to try out! :)
  • 0

#29 PB4Tazman

PB4Tazman
  • Posts: 18

Posted 25 December 2012 - 15:48

I do not see a download link in the first post. Am I too late?

Merry Christmas!

Cheers!

PB4Tazman
  • 0

#30 AnKor85

AnKor85
  • Posts: 1002

Posted 25 December 2012 - 15:52

Hold on. We've got some technical difficulties :)
DiFiS is updating the map for 1.029. Should be ready in few minutes soon.
  • 0

#31 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 25 December 2012 - 15:54

так. нашли где бага зарыта.
Вариант 2. не надо переименовывать паку из 1 в 4.
Надо поменять вот в этом файле одну циферку.
"..\Rise of Flight\data\swf\data\maps\fis.info" -> &tvd=4 должно быть &tvd=1
  • 0

#32 gavagai

gavagai
  • Posts: 15541

Posted 25 December 2012 - 16:48

Little confused. The map is not available for my account. Are we waiting for a new 1.029 install?
  • 0

#33 89

89
  • Posts: 593

Posted 25 December 2012 - 17:01

Little confused. The map is not available for my account. Are we waiting for a new 1.029 install?

Its aseparate download but it doesnt need NODS ON mode- read the first post :)
And Merry Xmas!
  • 0

#34 navair2

navair2
  • Posts: 1467
  • LocationIllinois, USA

Posted 25 December 2012 - 17:08

Missing download link? I'd love to see this one on my machine.
  • 0

Case: Corsair 650D Motherboard: AsRock Z77 Extreme4 PSU: Antec TruePower New 750 Blue CPU: Intel i5-2500K ( Socket 1155 )

CPU Cooler: ZalMan CNPS9500A LED GPU: EVGA GTX 580 MEM: 8 GB G.Skill PC12800 DDR3 1600
Soundcard: Creative SB X-Fi Titanium Monitor: Samsung 2343 BWX 23"@ 2048 x 1152 OS: Windows 7 Home Premium 64-bit


#35 gavagai

gavagai
  • Posts: 15541

Posted 25 December 2012 - 17:36

Little confused. The map is not available for my account. Are we waiting for a new 1.029 install?

Its aseparate download but it doesnt need NODS ON mode- read the first post :)
And Merry Xmas!

I did read the first post, and already installed it more than a week ago.

———

Ok, got it to work. Had to use google-translate for DiFiS' post about the fix.
  • 0

#36 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 25 December 2012 - 19:01

Rebiuild 1.29 is ready

https://www.dropbox....f_fis_setup.exe" onclick="window.open(this.href);return false;">https://www.dropbox....s/yuxynf0ze15kf … _setup.exe

Attached Images

  • Fantasy_Island.jpg

  • 0

#37 szelljr

szelljr
  • Posts: 401

Posted 25 December 2012 - 19:21

not working :cry: whit my acount???? :roll:
  • 0

#38 Jax_on

Jax_on
  • Posts: 541

Posted 25 December 2012 - 19:24

DiFiS спасибо огромное, очень красиво получилось :D
  • 0

#39 navair2

navair2
  • Posts: 1467
  • LocationIllinois, USA

Posted 25 December 2012 - 19:25

Thanks DiFiS…link works OK for me.
  • 0

Case: Corsair 650D Motherboard: AsRock Z77 Extreme4 PSU: Antec TruePower New 750 Blue CPU: Intel i5-2500K ( Socket 1155 )

CPU Cooler: ZalMan CNPS9500A LED GPU: EVGA GTX 580 MEM: 8 GB G.Skill PC12800 DDR3 1600
Soundcard: Creative SB X-Fi Titanium Monitor: Samsung 2343 BWX 23"@ 2048 x 1152 OS: Windows 7 Home Premium 64-bit


#40 ROSS_DiFiS

ROSS_DiFiS
  • Posts: 801

Posted 25 December 2012 - 19:26

not working :cry: whit my acount???? :roll:

please - download and reinstall.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users